Het gaat zo niet meer! Je weet het maar je klemt je vast aan alles om het toch te redden. Je moet het kunnen. Je wil is zo sterk, je hoofd houdt je met alles wat moet bezig en het lijkt als of je in rondjes rent. En je houdt het nauwelijks vol met je energie. Je bent moe als je opstaat, moe als je iets meer moet doen dan je dagelijkse routine en je bent eind van de dag uitgeput. Kort lontje en geirriteerd zijn kleuren je dagen donker. Je wilt dit niet maar je blijft toch in zijn greep. Je hebt geen idee hoe je dit moet oplossen. Je denkt - of liever hoopt - dat het een keer beter wordt. Maar maanden gaan voorbij en niets verandert. Je vraagt je af: is dit het? Is dit mijn leven? Zo?

Nee! Het moet anders kunnen.

 

Ja, het kan anders. 

Je hebt mijn grote arsenaal van kennis en ervaring voor een half jaar ter beschikking. Ik ben er om je zo ver te krijgen dat je in elke levenssituatie zelf je beste coach wordt. Dat betekent jezelf begrijpend, vanuit jezelf, in oké zijn met jezelf, in volledige controle, kalm de beste keuze maken in elke situatie. Dat is pas zelfredzaamheid. Als dit je aanspreekt laat dan de hoe aan mij over. 

 

Zorg er anders wel voor dat je in jezelf een sterk bereidheid kweekt om 'zo niet meer door willen gaan'. Puttend van de kracht van 'dit is onhoudbaar' overwin je de eerste paar uitdagingen. Want laten we eerlijk zijn: niemand wil veranderen. Er is geen een mens die zegt: kom maar op met het omvergooien van mijn leventje, ik doe het even. 

 

En toch. Waar je nu mee vastloopt is een duidelijk signaal voor verandering. Als het nu niet stroomt, als het al een hele tijd op en neer gaat met je emoties, als je soms jezelf niet eens herkent, als je wanhopig grijpt naar controle, als je voelt dat je tegen de klok aan het racen bent en meer echt niet meer in je dag past maar het toch moet, als je jezelf in de spagaat voelt en durft geen nee te zeggen tegen je baas, je man, je vriendin, niemand omdat je hen niet wilt teleurstellen en jezelf niet in een slecht licht wilt laten komen, als je eigenlijk helemaal niet meer weet hoe je het moet doen zodat het goed terechtkomt dan is het tijd. Het is hoog tijd om in actie te komen. Iets moet veranderen.

Jij voorop

Mijn methode 'Jij voorop' brengt precies dat waar je naar verlangt.

De methode is subtiel en tegelijkertijd diep transformerend. Het bevat alles wat je nodig hebt om een radicale verandering in je teweeg te brengen.

 

In de jaren dat ik met vrouwen werk, van alles wat ik leerde en weet is mijn methode ontstaan. Hij is al aan de proef gesteld, bijgewerkt, gepolijst en dat zal ook zo blijven.

 

De 7 kernpunten van mijn methode zorgen voor een blijvend resultaat. Als je ze doorneemt kan je ze niet meer negeren. Ze gaan je blijven steunen, ook in de meest uitdagende situaties. 

 

De methode 'Jij voorop' komt tot leven binnen het traject Onbevangen Gelukkig.

Je maakt kennis met de 7 onderdelen van de methode in 7 een op een sessies van 2 uur tijd. We zien elkaar om de 2 à 3 weken bij mij op kantoor.

Je krijgt ruim voldoende tijd en kansen om ze goed tot je te nemen. Ik zorg voor de veilige omgeving, de ruimte en de kennis.

 

Met mij ontdek je wat je anders kan doen. Wees gerustgesteld, je moet niet ver zoeken. De hoe en de wat zit in je. We halen het naar boven, je leert het in je te herkennen en je gaat er genoeg in je dagelijkse leven mee oefenen.

Het resultaat

Een leven op jouw voorwaarden, onder controle, aangenaam relaxt en zo goed als moeiteloos. Je komt weer vooruit, het stroomt als het ware weer.

 

De klok verandert naar een nuttige bron van informatie. Jij bepaalt wat je doet en hoe je doet nadat je duidelijk krijgt wat voor jou belangrijk is. Je maakt duidelijke afspraken en zegt gewoon wat je wilt zeggen, ook al moet je daarvoor iemand een nee verkopen. Je keuzes komen van jou, aan automatisme laat je het redden van je leven over. 

Holistisch Coaching voor vrouwen