Wat je als resultaat gaat bereiken wordt veelbetekenend. Je gaat het merken aan jezelf maar ook aan je kinderen, je man, je collega's. "Wow, dat is nieuw! Maar ik kan er aan wennen." Ter inspiratie hier een paar voorbeelden van behaalde resultaten. 

Ik kan weer lachend in de spiegel kijken, voel me weer gelukkig, heb de regie over mijn leven en weet nu veel beter om te gaan met mijn emoties.

Ik ben al heel lang zoekende geweest naar balans in mijn leven en balans binnen het gezin. Het voelde gewoon goed aan alle kanten. Het bracht me concreet daadkracht. Echt wel dingen veranderen en positief naar mezelf kijken. 

Het heeft mij echt veranderd, dat ik meer voor mezelf durf te kiezen nu, dat ik nee durf te zeggen. En een stukje vergeving uit mijn verleden. En acceptatie. Nu zeg ik gewoon ja als het me past en ik zeg nee als het niet past. En ik zeg gemakkelijker af.

Er is nu veel meer ontspanning binnen het gezin. Maar dat komt omdat ik meer voor mezelf kies. Dat ik meer ruimte heb daarvoor. Mijn man merkt het ook.

Allerbeste vond ik de totale opbouw. De manier waarop je met me gepraat hebt: heel erg meedenkend, luisterend, adviserend. Ik heb het echt gebruikt en heel veel steun aan gehad. 

Toen ik bij Tünde startte was ik heel moe en angstig. En ik wist totaal niet hoe ik goed voor mezelf kon zorgen. Ik heb nu het gevoel dat ik een keuze heb in mijn denken en handelen. En ik maak niet meer zulke onlogische sprongen in mijn gedachten.

Tünde heeft de kracht om zich volledig over te geven aan de persoon tegenover haar en dat maakt dat je je echt begrepen voelt. Je krijgt geen overload aan tips, maar oprechte vragen die ervoor zorgen dat je gedwongen wordt na te denken over je eigen handelen.  Over de invloed die je op jezelf uit kan oefenen.  Over dat je niet altijd controle moet willen hebben, maar dat de kracht juist in het objectief kijken naar jezelf zit. Weer verbinding maken met jezelf.

Aan het einde van het traject was ik rustiger en evenwichtiger geworden. Waar ik me in het verleden zorgen over zou hebben gemaakt, kan ik vandaag gemakkelijker loslaten. Ik voel me stabieler, ik sta nu werkelijk met twee voeten op de grond.

Het heeft ontzettend veel bewustwording en inzichten gebracht en rust. Ik ben niet meer zo aan het vechten tegen alles in mijn leven. Ik ben nu zo veel meer rustiger, zo veel meer in vertrouwen, zo veel meer zelfkennis, zo veel meer ik. Ik ben veel meer bij mezelf. Ik kan mijn kinderen veel beter laten, ik ben veel meer compassivol naar mijn moeder. Het is eigenlijk hartstikke gezellig thuis.