Met wie ga je het doen?

Met mij, Tünde. Ik ben je beste coach die je kan bedenken. Hoe ik dat weet? Omdat je deze pagina aan het lezen bent. En nu even serieus. Waarom ik? 

 

Je ziet me nu niet, maar ik ben even gestopt met schrijven. De verheerlijking van mezelf gaat niet helemaal soepel. Laat dat maar een van de harde bewijzen zijn dat ik heel goed weet waar jij mee worstelt. Je staat nooit in de voorgrond, ik ook niet.

 

Maar ik doe dat nu voor jou, want mijn levenstaak is jou leren te zijn wie je bedoeld bent te zijn. Mijn taak en missie is om je te bekrachtigen. Bij mij leer je te kennen waar en wat in je maakt wie je bent. Je leert ook om het verschil te zien tussen wat je zelf echt wilt en wat je automatisme je oplegt. Als je motivator, educator en empowering krachtcentrale leer ik je, steun ik je en geef ik je een boost in het neerzetten van een leven vol voldoening.   

 

Achter mijn werkwijze zit 40 jaar persoonlijk leed en ruim 10 jaar continu ontwikkeling. Alles wat ik doe is beproefd en effectief. Ik meng in mijn eigen methode veel verschillende modi van aanpak. En ik ben razend enthousiast, altijd. Met een open mind en hart werk ik met je net zo hard mee. Want ik geloof in je.

 

Ik geloof in de kracht van elk mens, de individu. Ik weet dat we er in staat zijn om ons te redden en daardoor redden we iedereen die dicht bij ons hart staat. Ik geloof in het rippel effect van het omarmen van onze wijze, complete menselijkheid.

 

Mijn superkrachten

 

Een oneindige, onstuitbare optimisme en overal mogelijkheden, kansen zien maakt mij een verbinder. Ik leg verbanden niet alleen tussen feiten maar ook tussen mensen.

 

Ik ben anders en ik conformeer niet. Ik heb een hekel aan regels en formaliteiten. Voor mij is alles in beweging, dus zogoed als alles is mogelijk. 

 

 

 

 

What you see is what you get. Je ziet meteen aan me hoe ik me voel. Ik ben transparant.

 

 

 

 

Laat mij maar met mijn handen werken, van niets iets leuks creëren. Of op blote voeten in mijn moestuin bezig zijn. Oh ja, een unicorn-verjaardagstaart maak ik in een handomdraai. 

Als je mij bij elke inademing een knorrend geluid hoort maken met mijn hoofd naar achteren gegooid dan heb ik de slappe lach. En ik doe heel graag mijn slappe-lach-act, ter groot genot van mijn gezin. Zo wordt het een grote gezellige boel.

Ik ken en werk met de kracht van de universele energie, welke verbindt alles en iedereen door tijd en ruimte heen. Alles is er al, het  is voor ons beschikbaar. Ik laat me graag ondersteunen met de onverklaarbare.