Met wie ga je het doen?

Hey daar! Dus je bent op zoek naar een coach om je te begeleiden op je reis naar zelfrealisatie? Kijk niet verder, want je bent op de juiste plek beland. Ik ben Tünde, en ik ben er om je te helpen.

 

Laten we even serieus zijn. Waarom zou je voor mij kiezen?

 

Nou, ten eerste ben ik niet je typische coach die zichzelf graag in de schijnwerpers zet. Ik ben eerder het type dat naast je staat, klaar om je te ondersteunen op jouw pad. Ik begrijp wat het is om te worstelen, om vragen te hebben en soms zelfs te twijfelen aan jezelf. Maar juist omdat ik die reis zelf heb afgelegd, weet ik hoe ik je kan helpen op de jouwe.

 

Mijn missie is simpel: ik wil jou empoweren. Ik wil je helpen ontdekken wie je werkelijk bent en je in staat stellen om het leven te leiden waar je naar verlangt. Samen gaan we op zoek naar wat jou uniek maakt en hoe je die eigenheid kunt omarmen. Ik zal je leren om bewust keuzes te maken die echt bij jou passen, weg van de automatische piloot waar we soms allemaal op lijken te zitten.

 

Achter mijn aanpak zit meer dan alleen maar theoretische kennis. Ik heb meer dan 40 jaar aan persoonlijke ervaring en meer dan 10 jaar aan toegewijde ontwikkeling. Alles wat ik doe is grondig getest en bewezen effectief. Ik mix verschillende methoden en technieken om een aanpak te creëren die helemaal bij jou past. En geloof me, ik ben altijd net zo enthousiast en toegewijd als jij.

 

Maar het belangrijkste is dit: ik geloof in jou. Ik geloof in jouw kracht om te groeien, te veranderen en het leven te creëren waar je van droomt. Dus als je klaar bent om de eerste stap te zetten op weg naar een leven vol voldoening en betekenis, dan ben ik er klaar voor om je te helpen.

 

Laten we samen aan de slag gaan en de wereld laten zien wat jij allemaal in je mars hebt!

Mijn superkrachten

 

Een oneindige, onstuitbare optimisme en overal mogelijkheden, kansen zien maakt mij een verbinder. Ik leg verbanden niet alleen tussen feiten maar ook tussen mensen.

 

Ik ben anders en ik conformeer niet. Ik heb een hekel aan regels en formaliteiten. Voor mij is alles in beweging, dus zogoed als alles is mogelijk. 

 

 

 

 

What you see is what you get. Je ziet meteen aan me hoe ik me voel. Ik ben transparant.

 

 

 

 

Laat mij maar met mijn handen werken, van niets iets leuks creëren. Of op blote voeten in mijn moestuin bezig zijn. Oh ja, een unicorn-verjaardagstaart maak ik in een handomdraai. 

Als je mij bij elke inademing een knorrend geluid hoort maken met mijn hoofd naar achteren gegooid dan heb ik de slappe lach. En ik doe heel graag mijn slappe-lach-act, ter groot genot van mijn gezin. Zo wordt het een grote gezellige boel.

Ik ken en werk met de kracht van de universele energie, welke verbindt alles en iedereen door tijd en ruimte heen. Alles is er al, het  is voor ons beschikbaar. Ik laat me graag ondersteunen met de onverklaarbare.